Workshop ontdek paardencoaching

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar de feedback van paarden. Vragen en thema’s kunnen worden onderzocht vanuit een persoonlijke behoefte en interesse en professionele ontwikkeling.

In deze workshop benutten we de bijzondere eigenschappen van de paarden. Zij zijn onze co-coaches en helpen ons bewust te worden van onze communicatie en persoonlijk leiderschap. De paarden reageren zonder oordeel op ons vanuit hun natuurlijk zijn vanuit het “hier en nu”.

Op gedragsniveau wordt persoonlijk leiderschap verkend, hoe effectief ben ik in mijn communicatie? Wat helpt mij om in beweging te komen en de ander mee in beweging te krijgen?

Tevens wordt er op intra-psychisch niveau gewerkt; een gevoelsmatige verkenning van een dilemma of vraagstuk wat mogelijk aanwezig is in je leven of op het werk. De oefeningen met de paarden helpen om inzicht te krijgen in een mogelijke volgende stap in dit vraagstuk en/of in je persoonlijke ontwikkeling.

We werken met een groep van minimaal 4 en maximaal 8 mensen.

Deze workshop geven we met 3 professionals, ikzelf, Gerda Dekker en Renee Hoogen. Vanuit onze brede kennis en ervaring bieden we intensieve en persoonlijke begeleiding en kunnen we goed aansluiten bij de individuele vragen.

En wordt op mijn locatie in Alverna gegeven. Bij slecht weer is er een mogelijkheid om binnen te werken.

Gerda Dekker geeft communicatie- en leiderschapsprogramma’s in veel verschillende organisaties waaronder universiteiten en bedrijfsleven. Gerda heeft zich verdiept in natural horsemanship en in het systemisch werken met paarden.

Renee Hoogen is opgeleid in lichaams georiënteerde psychotherapie, Daarnaast geeft Renee communicatie- en mindfulness training en is ze opgeleid tot paardencoach.

Aanmeldingen  kunnen via een open inschrijving. Groepen en teams zijn ook van harte welkom. Bij interesse kan contact op genomen worden met Gerda Dekker op 06-40733848.

Prijs particulier: € 165,- incl. btw
Prijs bedrijf: € 215,- incl. btw
Prijs groepen/teams: prijs op aanvraag