Coaching

Zijn er steeds terugkerende thema’s in je leven die je graag eens zou willen onderzoeken? Loop je vast in je persoonlijke ontwikkeling? Met behulp van paardencoaching kun je werken aan het vergroten van zelfvertrouwen, stress gerelateerde klachten, verwerking van ingrijpende gebeurtenissen…en meer. Zowel volwassenen als kinderen zijn van harte welkom voor coaching. 

Vragen als: “Hoe gaat het eigenlijk echt met je? Doe je dingen die jou energie geven? En wat heb je nodig om bij jezelf te kunnen blijven en voor jezelf op te komen?”  vormen het uitgangspunt voor verdere begeleiding.  En dat doe ik o.a. met behulp van mijn paarden.

De inzet van een paard heeft een aanzienlijk toegevoegde waarde, namelijk dat je met behulp van het paard ontdekt  wat het effect is van je eigen gedrag, houding, gevoel, overtuiging en intentie is en kan zijn op de ander.

Werkwijze:

Bij innerlijke onrust, ontwikkeling van lichamelijke klachten, problemen op een of meerdere levensgebieden, kun je ten alle tijden contact opnemen voor een intake gesprek.

Denk hierbij aan:

  • Identiteit, waar sta ik nu in mijn leven en waar wil ik naartoe, stress gerelateerde klachten 
  • Gebrek aan zelfvertrouwen, spanningsklachten, faalangst, concentratieproblemen, piekeren
  • Verwerking van ingrijpende gebeurtenissen
  • Vragen op gebied van werk, relatie, gezin

Tijdens een eerste gesprek zullen we onderzoeken met welke coachingsvraag we aan het werk gaan. Meerdere werkvormen zijn mogelijk. Afhankelijk van de vraag zullen we samen kijken welke vorm het meest passend is op dat moment.

Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur

schermafbeelding-2016-12-19-om-15-56-14Prijs per sessie:  € 85,- incl BTW

Ik ben lid van de BPSW: beroepsvereniging van professionals in sociaal werk.

thumb_IMG_5546_1024