Lokatie

Sinds een aantal jaar woon ik samen met mijn man, vier paarden, twee honden en een poes in Alverna (Gld). Ons huis en erf ligt in een bosrijke omgeving. Hier kan ik in alle rust mensen en paarden ontvangen om ze een stukje verder te helpen in hun ontwikkeling.

Kenmerkend voor onze plek is toch wel de prachtige oude kastanjeboom die in de voortuin staat. We genieten elke dag van het buitenleven en de natuur. De omgeving is ook uitermate geschikt voor mooie buitenritten. De paarden staan op 1 hectare land, er is een rijbak, stallen, en een paddock.

Lilian is een New Forest pony van 31 jaar en is op mijn pad gekomen toen ik 17 was. We hebben samen veel geleerd over fysieke gezondheid, mentale welzijn en energie. Mini is een energieke, speelse Shetland pony van 19 jaar. Zij is nu 9 jaar bij ons. Net als Lilian is zij zeer sensitief en wil graag haar wijze lessen delen. Sinds ruim 4 jaar is de kudde nu uitgebreid met een 14-jarige ruin. Kivo is een Duits volbloed paard en inmiddels heeft zij zijn plek hier goed gevonden. Kivo is nieuwsgierig, speels en werklustig. Hij doet echt zijn best voor je en is evengoed zeer sensibel.  Kayne is een NRPS-pony en nu 5 jaar oud. Kayne woont nu 2 jaar bij ons en is in opleiding.

Wil je graag les met je eigen paard bij jou op stal? Dat kan ook! Neem even contact op voor de mogelijkheden.